MNENJA STRANK

Da pa se bo nabralo čim več takšnih in drugačnih mnenj, te vabimo, da mi tudi ti po obisku naše telovadnice, zaupaš svoje mnenje na info@telovadnica-david.si. Vseh povratnih informacij bomo zelo veseli.

 • slika-testimonial
  “Z odvečnimi kilogrami se srečujem/sem se srečevala celo življenje. Veliko diet sem preizkusila, vedno hitro obupala. Posledično so se kilogrami samo še nabirali. Vedela sem, da moram nekaj narediti za svoje telo in zdravje. Imela sem srečo, da sem spoznala Davida. Po prvem srečanju z Davidom je padla odločitev, da začnem s treningi pod nadzorom osebnega trenerja trikrat tedensko. Danes, po slabem letu in pol rednih treningov z Davidom, lahko rečem, da je dosegel svoj namen, zasvojiti me s športom.
  David se vedno znova potrudi, da so treningi zanimivi in pestri, s poudarkom na funkcionalnem treniranju vseh mišičnih skupin. S svojo pozitivno energijo, dobro voljo, koristnimi nasveti te zna motivirati in spraviti v dobro voljo še po tako napornem dnevu. Lepo je imeti občutek, da svoje delo ne jemlje le kot službo.
  David s svojim načinom dela dokazuje, da nič ni nemogoče. Rezultat najinega dela je 27 kg manj v osmih mesecih. Kljub doseženi ciljni teži še vedno nadaljujeva s treningi, razlika je samo v tem, da so cilji sedaj drugačni. Verjamem, da mi jih bo z Davidovo pomočjo uspelo tudi te doseči.
  David, hvala ti za vso pomoč in vzpodbudo. Uspelo ti je spremeniti moje življenje na bolje.”

  Polona

 • slika-testimonial
  “Dolgo časa sem razmišljala, kaj sploh napisati. Zgodba je tako ali tako vedno po “istem kopitu” - odvečni kilogrami, pride preklop v glavi, odločiš se narediti nekaj zase in če najdeš voljo, motivacijo, začneš s tem bolj ali manj zahtevnim procesom “hujšanja”. Tudi moja zgodba se začne tako - z eno veliko prednostjo. Hujšati sem začela s pomočjo Davida in njegovega izziva - Beachbody programa. Poudarek na pravilnem prehranjevanju, z dodatkom smiselno razporejenih in izbranih treningov. Sliši se precej dolgočasno in naporno, kako pa je v resnici? … Kmalu po tem, ko sem se včlanila in premagala začetno tremo, sem ugotovila, da je Telovadnica veliko več kot samo navadna telovadnica. David je iz nje ustvaril prostor, ki je nabit s pozitivnim vzdušjem, on pa je izreden človek in trener, ki svoje delo opravlja več kot enkratno. Karkoli bi napisala, izraža premalo hvaležnosti za vse, kar sem v Telovadnici dobila (oz. tam izgubila :D). Najprej je bil cilj seveda izgubiti odvečne kilograme, ampak kmalu sem ugotovila, da je to samo stranski efekt. Kar je vredno veliko več - obisk Telovadnice je zame vedno znova užitek od začetka do konca. Pa ne glede na to, ali je govora o treningih, o drugih “sotrpinih”, o Davidovem odnosu do nas, o celotni njegovi ekipi… vse je tako na nivoju, da je težko verjeti, da imamo to v Mozirju. :) David mi je pomagal ustvariti nov, zdrav življenjski stil (kar se tiče športa in predvsem prehrane), ki ga bom lahko ohranila skozi celo življenje, in to z veseljem ter brez kakršnega koli občutka odrekanj ! Nekje sem enkrat prebrala tole misel, in popolnoma isto velja tudi za tebe, David: nisi life changer, ampak si mi pomagal, da sem postala sam svoj life changer. Še vedno imam nekaj dela, da pridem do svojega prvotno zastavljenega cilja, ampak to še zdaleč ne bo konec. Saj veš, vedno je treba stremeti k temu, da bomo boljši, kot smo bili včeraj. Pa ne samo v kondicijskem smislu. Tebi uspeva vsak dan in hvala, ker to učiš tudi nas. :)

  P.s. Fotografije kažejo samo fizično spremembo, do katere sem prišla v treh mesecih. Ne pokažejo pa pridobljene samozavesti, na novo odkrite življenjske energije in veselja vsakič, ko ti uspe doseči in preseči svoje meje. :).”

  Anja