TRENERJI
EKIPA TRENERJEV, KI SKRBI ZA VAS, DA VAM JE V TELOVADNICI KAR NAJBOLJ PRIJETNO

 • David

  Seveda ga poznate. 🙂 Je običajno prva oseba, ki jo vidite, ko vstopite v Telovadnico in če slučajno nima ravno takrat treninga, vas z nasmehom in prijaznim pozdravom sprejme za recepcijskim pultom ali iz enega od udobnih naslanjačev ob druženju z drugimi člani. Je tisti, ki ga boste praktično vsak dan, cel dan, videvali v Telovadnici, njegov namen pa je preprost...v tistem času obiskovalcem ustvariti najboljšo možno izkušnjo, kar jo lahko ponudi. Na vsakem koraku se bo trudil za vas, vam pomagal po svojih najboljših močeh in znanju in vsakega člana smatral za prijatelja. Večino časa je optimist in mnogi bi rekli, vedno nasmejan. Njegov nasmeh ni zaigran, saj je iskreno vesel vašega obiska in prisotnosti. Rad vidi, da se z veseljem vračate v Telovadnico in se v njej dobro počutite. Ima cilj, da ljudem v svojem najljubšem kraju, ponudi storitev, ki je sicer na voljo predvsem v večjih mestih, vendar hkrati na bolj osebnem nivoju. Ta cilj je prav gotovo že izpolnil, v mnogih pogledih tudi presegel, kar pa ne pomeni, da se ne bo še naprej trudil za razvoj svojega in vašega trening centra. Rad se druži z vami, prejema razglednice iz vaših potovanj in stalno izboljšuje ambient Telovadnice, da bi ta bil vedno svež in občutek še bolj domač.

  Še nekaj osebnega iz njegovih ust: “Poskušam delovati po dveh načelih: 1. Ne počni drugim, kar ne želiš, da drugi počnejo tebi. 2. Če o nekom nimaš za povedat nič dobrega, ne reci nič. Imam občutek, da sem z upoštevanjem teh dveh načel uspel razviti optimizem in pozitiven odnos do sveta in ljudi okrog sebe. Ne rečem, da mi ju uspe 100% izpolnjevat, verjamem pa, da če ju imam ves čas prisotni v mislih, se stalno trudim delovati v tej smeri.”

  “Še nekaj, bolj nerodnega iz mojega življenja, od česar pa je minilo že toliko časa, da je že postalo smešno....5x sem moral na izpitno vožnjo, preden sem dobil izpit. 🙈 😁”

  Se vidimo na Treningu. 💪😃👍


 • Urska

  Urška je v Telovadnici že od samega začetka in del prve ekipe, ki smo jo v okviru Telovadnice povabili k sodelovanju. Njena strast do Body Attacka nas je prepričala, da smo jo želeli imeti v ekipi, da bi ljubezen do treningov in do programa, ki ga je vodila, delila tudi med ostale naše člane. Najbolj smo bili veseli, ko smo videli, da se njene ambicije niso ustavile pri enem programu. Že ob vpeljevanju novega programa v naš urnik, se je priključila izobraževanju za LesMills GRIT, kjer je odkrila povsem nov svet treningov in treniranja. Če ste se kdaj udeležili njene ure GRIT-a, potem ste že spoznali njen strasten način podajanja informacij, ko se iz oči v oči sooči z vami in iz vas iztisne zadnje atome energije in vas spravi do stopnje, za katero si nikdar niste mislili, da lahko pridete. Pred kratkim pa je svoje znanje nadgradila še z enim programom in sicer najbolj popularenim LesMills programom tj. Body Pump.

  Niso pa treningi njena edina strast. Svojo veliko oz. kar največjo strast, ljubezen do malih živali, predvsem kužkov, je pretvorila v lasten posel, v katerem deluje kot pasja varuška. Podjetje z imenom Srči Smrči zelo dobro opiše njen odnos do teh kosmatincev, saj je vsak od njih deležen srčne oskrbe in pozornosti. 😊 Zmotno bi bilo razmišljati, da ob vseh smrčkih, ki prihajajo v njeno varstvo, Urška ne bi imela tudi svojega. Seveda ga ima. 😝 Ime mu je Dino in nas tudi občasno obišče v Telovadnici, da ga lahko malo pocartate in se z njim poigrate, če želite. 😊

  Še eno področje zajema njeno življenje. Je tudi študentka arhitekture in tik pred zadnjo stopničko, da postane arhitektka. 😃

  Pri toliko različnih dejavnostih, se človek vpraša, kako ji uspe vse to usklajevati. Zaenkrat očitno gre. 😁

  Urško lahko vsak teden srečate v Telovadnici ob sredah, na uri Body Pump-a in GRIT-a, ko se skupaj s Pšeno pripeljeta v Mozirje za nas.

  Nekaj iz njenih ust, kar verjetno niste vedeli o njej. 🙂

  “Ko sem bila še aktivna članica tabornikov, sva s prijateljem, v želji da bi se pogrela, skoraj zažgala idrijski gozd. 🙈”


 • Beni

  Benjamin vas z mirnim glasom pelje skozi uro Body Balanca, enega izmed LesMillsovih programov, ki jih izvajamo v Telovadnici. Ravno zaradi tega ga je David pripeljal v svojo ekipo. Njegova strast do borilnih veščin in z njimi povezanega načina življenja, se odlično povezujeta z umirjenostjo in nadzorom duha in telesa, ki ga predstavlja narava Body Balanca. Nič čudnega, da se je pred kratkim udeležil še enega začetnega izobraževanja LesMillsovih programov, Body Combat-a, ki predstavlja trening moči in visoko-intenzivni kardio trening z elementi borilnih veščin.

  Seveda pa Benjamin ni samo to. To je zgolj malenkost od vsega nad čemer se navdušuje. Obožuje gore. Očitno je v vsem rad povsem pri vrhu, saj je zelo uspešen na vseh svojih področjih. Iz borilnih veščin ima v svoji vitrini precej priznanj svetovnega formata. Poleg tega je zelo cenjen fotograf, njegove fotografije Moto GP-ja so krasile celo strani priznane avto-moto revije.

  Poklicno je vodja pospeševanja prodaje v uspešnem podjetju SIP iz Šempetra in ga, zaradi narave dela, v času kmetijskih sejmov, bolj poredko vidimo v Telovadnici. Takrat dobimo lepe pozdravčke iz njegovih poslovnih potovanj, tako da vemo, da je z mislimi ves čas pri nas. 😊 Seveda pa vse zamujeno hitro nadoknadi v jesensko-zimsko-pomladnem obdobju, saj je po naravi zelo discipliniran in garač.

  V zadnjem obdobju njegovo življenje objema še eno področje in sicer ljubezen do kužkov. Njegova Nina je namreč zelo uspešna vzrediteljica Bernardincev. Prijaznost, šport, kmetijski stroji, fotografija in kosmatinci so kjučne besede s katerimi lahko na kratko opišemo našega Benija in res smo veseli, da ga imamo v ekipi. Srečate ga lahko na njegovih urah Body Balanca ob četrtkih ali pa na katerem od ostalih treningov, kjer trenira kot vadeči.


 • Psena

  Ima nevsakdanje ime, s katerim prav gotovo naredi markanten prvi vtis in redki so tisti, ki jo še kdaj potem povprašajo po njem. 😊 Njeno polno ime je Pšenica Kovačič, prijateljem pa dovoli, jo na kratko kličemo “Pšena”.

  O njej in njenih aktivnostih bi lahko pisali romane, zato vas vse, ki bi želeli izvedeti več o njej, raje vabim, da jo bolj podrobno spoznate skozi pogovor v Telovadnici ali pa preko njenih socialnih profilov. Je resnično fascinantna in pogovori z njo se redko lahko zaključijo v 15 minutah. 😁

  Sicer pa je Pšena prijateljica našega trenerskega teama že dlje časa, del nje pa je postala takoj, ko je David svoj poletni dopust 2019 preživljal v Ljubljani, pri svoji Urški in v tem času obiskal uro Pšeninega Body Balance-a v centru SokolFit. Po koncu ure je bil tako navdušen nad njenim znanjem, sproščenostjo, načinom vodenja in komuniciranja z vadečimi, da jo je med kavo, ki je sledila po uri, povabil v ekipo Telovadnice. Ali se je na povabilo odzvala pa najbrž ni potrebno odgovarjati.

  V Telovadnici jo boste lahko srečevali ob sredah na superenergičnem Body Attack-u ter fantastičnem Body Balance-u. Seveda pa vam bo na voljo tudi za pogovor med treningi v naši družabni recepciji. 😉👍

  Še nekaj iz njenih ust, kar o njej niste vedeli. 🙂

  “Že 18 let živim na svojem in še vedno pred starši skrivam nove živali, tattooje in piercinge. Prej ali slej zberem pogum in jim povem oz. se pokažem. Niso veseli, niti malo, a sčasoma se jim nazaj prikupimo. 😉”