URNIK

Splošne informacije

Prijavo na trening izvedete tako, da na urniku pri željenem treningu kliknete gumb Prijava in vpišete svoje podatke. Odjavo s treninga izvedete na enak način, le da kliknete gumb Odjava. Številka, prikazana med gumboma Prijava in Odjava, prikazuje trenutno št. prostih mest na treningu. Na trening se lahko prijavite tudi, če so vsa prosta mesta že zasedena (0). V tem primeru boste uvrščeni v čakalno vrsto in v primeru, da se katero od mest sprosti, avtomatsko prijavljeni na trening in o tem obveščeni preko e-pošte.

Z izvedbo prijave na trening se strinjate s Pravilnikom Telovadnice in da Telovadnica David hrani vaše osebne podatke (glej rubriko Varstvo osebnih podatkov). Treningi v primeru manj kot 4 prijavljenih oz. ob državnih praznikih lahko odpadejo.

Obvestila o prijavi/odjavi in opomniki se pošiljajo iz naslova info@telovadnica-david.si. Priporočamo, da si naslov dodate med zaželjene pošiljatelje, da vaš e-poštni program obvestil pomotoma ne bo razporejal med nezaželjeno pošto.

Varstvo osebnih podatkov

Za potrebe izvajanja dejavnosti zbira Telovadnica David sledeče osebne podatke:

  • št. mobilnega telefona - potrebujemo jo za obveščanja “v zadnjem trenutku” (spremembe terminov, odpovedi, …)
  • e-poštni naslov - potrebujemo ga za pošiljanje obvestil povezanih s treningi: potrdilo o prijavi oz. odjavi, pošiljanje opomnika dan pred treningom ter pošiljanje splošnih informacij in obvestil povezanih z dejavnostjo Telovadnice David
  • ime in priimek

Za potrebe analiz in izboljšav dejavnosti Telovadnice David se hranijo tudi podatki o udeležbi na treningih, nakupih izdelkov ter udeležbi in pomoči pri izvajanju posebnih dogodkov.

Vaši osebni podatki se hranijo v EU (trenutno na strežnikih Amazon AWS, Dublin, Irska) in so dostopni samo osebju Telovadnice David (trenerjem) ter vzdrževalcu urnika. E-poštni naslovi se, za potrebe obveščanja, posredujejo storitvama Amazon SES in MailChimp, ki zagotavljata ustreznost po EU direktivi o varstvu osebnih podatkov. Telovadnica David drugih podatkov ne posreduje tretjim osebam. Podatki se, v kolikor svoje članarine v telovadnici ne podaljšate, avtomatsko brišejo dva meseca po zaključku sezone (01.11.), v kateri so bili pridobljeni. Če želite, lahko izbris podatkov zahtevate tudi prej - zahtevo za izbris pošljite na info@telovadnica-david.si.

Prosim, počakajte nekaj trenutkov! Če se urnik treningov ne pojavi, preverite, da ima vaš brskalnik vključen JavaScript!